Balatonalmádi - pedagógus üdülõ

Balatonalmádi - pedagógus üdülõ

 

Viktória üdülő egyesület Balatonalmádi üdülési ajánlata 2019. évre

Kapcsolódó galériák:

Balatonalmádi


PSZ-üdülő, Balatonalmádi  2019.

Balatonalmádiban (Mikszáth K. u. 12.), az Öreg hegy lábánál, a város központjában helyezkedik el Viktória Üdülő. Autóbusz pályaudvar, vasútállomás, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, rendőrség, éttermek, bevásárlóközpont, hajóállomás, strand, 5-10 perces sétával érhetők el.

A Wesselényi strand, a Balaton északi partjának egyik legnagyobb, szépen karbantartott, kiszolgáló helyiségekkel jól ellátott, gondozott, fürdőhelye.

A Viktória Üdülő tetőtér-beépítéssel 9 szobában és 1 apartmanban nyújt kellemes pihenési lehetőséget A földszinten két szoba található közös fürdőszobával (előtér, zuhany, WC).  A felső és tetőtéri szinten minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobák 2019-ban újultak meg. Friss festés, új laminált padló, bútorok, hűtőszekrény, TV és WIFI teszi kényelmessé, gondtalanná a pihenést. Szintenként a társalgók konyhapulttal (főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző és konyhai felszerelés kisebb, gyors főzéshez, étkezéshez) TV-vel és hűtőszekrénnyel is ellátottak. Az udvaron saját, zárt ingyenes parkoló, szalonnasütésre, grillezésre alkalmas hely, kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére, és innét élvezhetik a csodálatos panorámát a vendégek. Mindez ő a honlapunk galériájában is megtekinthető. 

Az üdülés elő-, fő- és utószezonnal, 6 éjszakás turnusokban, péntektől csütörtökig, a mellékelt időbeosztás szerint zajlik. (Elő- és utószezon: sárga, Főszezon: zöld, Turnusok: piros/zöld)

A foglaltság függvényében, előzetes egyeztetéssel, ettől eltérően is igyekszünk üdülési lehetőséget biztosítani.

Üdülési áraink nem tartalmazzák a helyszínen a gondnoknak fizetendő üdülőhelyi díjat, amely 18 éves kortól 515,- Ft/fő/éjszaka.

A befizetés a pénztárban hétfőn 9:00-12:00 óráig, vagy utalással lehetséges.

Befizetési határidő: a foglalás elfogadásától számított 10 napon belül, egyéni egyeztetés alapján az üdülőben.

Amennyiben lefoglalta, de még nem fizette be, és mégsem kéri a beutalót, úgy szíveskedjék azonnal telefonon ezt jelezni.

A befizetett üdülési díjat csak indokolt esetben tudjuk visszatéríteni /80 %-át/. Közvetlenül a turnus előtt már nincs módunkban lemondást elfogadni. Kérjük ilyen esetben, próbálja az üdülést valakinek átadni!

Érdeklődés: Pedagógusok Szakszervezete Győr Járás és Város irodájában a pénztári órák ideje alatt.

          9022 Győr, Czuczor Gergely u. 18-24, Tel: 70/508-1700, E-mail cím: pszgyor@gmail.com,Weblap: pszgyor.hu

 

Kategóriák

Elő-  és utószezon

05.01-07.04         08.23-09.30

Főszezon

07.05-08-22

 

eFt/fő/éj

eFt/fő/éj *

eFt/szoba/éj **

PSZ-tag (saját asz.)

2

-

4

Gyermek (3-14 év)

2

2

-

PSZ nyugdíjas

2

3,5

-

PSZ-tag

2

4

-

Csoport

2

-

-

Nem tag

2

4+0,5

-

** „Saját” tagjainkkal érkező családtagokra (házastárs, gyermekek) fejenként egyszeri 3000 Ft rezsiköltséget számítunk fel.)