OTP BANK kedvezménye

OTP BANK kedvezménye

 

OTP KEDVEZMÉNYEK

FIGYELEM!

Az OTP Bank jelentős kedvezményeket biztosít a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) tagjai részére!

 

A Pedagógusok Szakszervezete és az OTP Bank Platina Munkáltatói Együttműködési Megállapodást kötött annak érdekében, hogy a szakszervezet tagjai – amennyiben a legnagyobb hazai bank szolgáltatásait választják – jelentős mértékű kedvezményeket tudjanak igénybe venni.

  • 2016. november 2-tól a kedvezmények igénybevételével az OTP lakossági bankszámla -vezetés, a lakástakarék-szerződéskötés, a lakás- jelzáloghitel és a személyi kölcsön igénylése esetén jelentős megtakarítást érhetnek el a Pedagógusok Szakszervezetének tagjai.
  • A PSZ  tagnak nem kell mást tennie, mint a kedvezmények igényléséhez fel kell keresnie valamelyik OTP bankfiókot, és be kell mutatnia  PSZ-tagkártyáját. A bankfiókban tájékoztatják a kedvezmény igénylésének módjáról, a lehetőségekről, és el is végzik a szükséges intézkedéseket, hogy a szakszervezeti tag élni tudjon a bank nyújtotta kedvezményekkel.
  • A lakossági bankszámlák vezetésében a bank nem különbözteti meg a régi és új ügyfelet, mindkét ügyfélkör részére biztosítja a számlavezetési díjkedvezményeket. Az OTP Bank a kezdő és a már több éves munkaviszonnyal rendelkező tanárok részére egyaránt biztosít számlavezetési szolgáltatást, a tanár igényei szerint választhat az egész egyszerű számlavezetéstől kezdve a prémium és privátbanki szolgáltatásokig bezárólag a széleskörű számlaválaszték közül.
  • Az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával a szakszervezeti tag igénybe tudja venni az OTP Bank által tavasszal bevezetett OTP Kedvezményprogramot, a szerződött kereskedőknél bankkártyás vásárlás esetén a számlából különféle mértékű visszatérítést biztosít az OTP Bank, bankszámlán történő jóváírással.
  • A lakásépítés és lakásvásárlások számának erőteljes növekedése miatt az OTP Bank a kedvezményes termékek körébe bevonta a lakás- és jelzáloghitelt. A hitelek induló költségeinek 50-100%-os (a hitel összeghatárától függően) elengedése a szakszervezeti tag tanárok részére jelentős engedményt tartalmaz a lakás építésre, vásárlásra, felújításra felvett hitelek esetén.
  • A megállapodás tartalmazza, hogy az OTP Lakástakarékot számlanyitási díj nélkül tudja megnyitni a PSZ tagja, amennyiben bankszámláját a banknál vezeti, vagy bankszámlát nyit és munkabér átutalását az új számlára irányítja. A kedvező hozamú lakáscélú megtakarítás így még vonzóbbá válik a tagok részére.
  • Amennyiben a szakszervezeti tagnak gyorsan ingatlan fedezet nélküli hitelre van szüksége az OTP Bank személyi kölcsönt nyújt 1%-os kamatkedvezménnyel.
  • Minden szakszervezeti tag, aki él a banki kedvezményekkel és igénybe veszi a Platina Munkáltatói Számlacsomag szerződési lehetőséget a bank honlapján keresztül, évente egyszeri alkalommal 24 ezer Ft értékű OTP Travel bont igényelhet, melyet felhasználhat az utazási irodában megrendelt utazások kifizetésekor.

Budapest, 2016. október 02.                                                             További információért ide kattintson!

ÉJEN A KIZÁRÓLAG PSZ-TAGOKNAK SZÓLÓ KEDVEZMÉNNYEL!