Hírek

A tanév vége közeleg, a problémák maradtak

A tanév vége közeleg, a problémák maradtak

A PSZ Országos Vezetősége és Felügyelő Bizottsága is megtárgyalta és elfogadta az Országos Iroda által készített, tavalyi évről szóló mérlegbeszámolót. Az FB szerint a gazdálkodás megfelelt a törvényi előírásoknak.

                                                                                                     

Az Országos Vezetőség tagjai - 2017. május 22-én tartott budapesti ülésükön - értékelték a PSZ XXVII. kongresszusát. Egyetértettek abban: ahhoz, hogy egy kongresszuson a voksolás zökkenőmentesebb legyen, szükség van szavazatszámláló technikai eszközök beszerzésére.


Az OV tagjai megbeszélték a tanév végi feladatokat: Galló Istvánné, a PSZ elnöke tájékoztatást adott arról, hogy a sztrájkbizottság korábbi levelére - amelyben a testület mielőbbi összehívását kezdeményezte a miniszternél - a mai napig csak annyi válasz érkezett: keresik az alkalmas időpontot. Ugyanakkor a köznevelési törvény módosítása úgy került a parlament elé, hogy arról nem egyeztettek, illetve a jövő évi költségvetési törvényjavaslatból az derül ki: a kormány nem kíván jelentős többletet fordítani a köznevelésre.

Tekintse meg a képgalériát!