Hírek

A PSZ emlékplakettel ismerte el a Kelet-Pesti Tankerület munkáját

A PSZ emlékplakettel ismerte el a Kelet-Pesti Tankerület munkáját

A Pedagógusok Szakszervezete a nevelési-oktatási intézmények fenntartása érdekében végzett eredményes munkájának elismeréseként Eötvös József-emlékplakettet adományozott a Kelet-Pesti Tankerületnek. A kitüntetést Szabó Zsuzsa, a PSZ elnöke adta át 2020. június 24-én, a tankerület tanévzáró ünnepségén. Az elismerést Dr. Varjuné dr. Fekete Ildikó tankerületi igazgató és szakmai helyettese, Lengyel-Fehér Gyöngyi vette át.

A méltatás szerint a Kelet-Pesti Tankerületi Központtal megalakulása óta harmonikus az együttműködés, a kollektív szerződést az elsők között sikerült megkötni a tankerülettel. A PSZ által jelzett problémákra segítőkészen reagál, döntéseit a kollégák érdekeit sem előtt tartva hozza meg. A PSZ által létesített elismerésben évente öt intézményfenntartó részesülhet, most először kapott ilyet tankerület.

Szabó Zsuzsa, a PSZ elnöke a tanévzárón arról beszélt, milyen fontos feladatai vannak a szakszervezetnek, továbbá arról is, milyen célokért tárgyalt a PSZ az érdekegyeztető tárgyalásokon.